Tabara de vara Saturn 2011
 

   In perioada 22-29 August 2011, in statiunea Saturn, s-a desfasurat Tabara Internationala de Vara – Kyokushinkai Karate, sub indrumarea lui Shihan Dorel Bulearca 5 Dan – Presedinte  F.RA.M.C, Sensei Artur Hovhannisian  4 Dan (unul dintre cei 8 practicanti de Kyokushinkai Karate ce a trecut testul celor 100 de Kumite intr-o singura zi, instructor la Honbu Dojo in Japonia) si Sensei Shin Ito 4 Dan (fost Campion la All Japan Tournament – categoria mijlocie, deasemenea instructor la Honbu Dojo in Japonia).Un eveniment deosebit si o oportunitate pentru toti practicantii de Kyokushinkai Karate de a dezvolta si imbunatati toate calitatile atat fizice, psihice cat si spirituale.Soarele a incantat in fiecare dimineata pe cei aproape 240 de participanti, prin frumusetea rasaritului sau.

   Pe parcursul taberei, animati de zambetul permanent si maiestria lui Sensei Hovhannisian, de siguranta si tehnicitatea lui Sensei Ito, fiecare participant a dat dovada de perseverenta si tenacitate in pregatire.In cadrul taberei internationale de vara s-a mai desfasurat si un seminar de Kick Box, sustinut de faimosul Faii Falamoe, antrenor in cadrul Ichigeki Academy, unde au participat reprezentanti ai departamentului de All Style – Kick Box (inclusiv Presedintele Departamentului – Dl. Ciprian Sora) precum si practicanti de Kyokushin Karate.

Tabara de pregatire a culminat cu examenul de grad sustinut de cea mai mare  parte din sportivii participanti la stagiu . Fiecare participant inscris la acest examen si-a aratat cunostintele acumulate si pregatirea necesara pentru a trece acest test de vointa manifestat prin anduranta, tehnica si capacitate de lupta.Majoritatea celor inscrisi au trecut testul de examinare. Deasemenea ne bucuram sa avem printre noi, trei colegi ce au trecut examenul de promovare catre statutul de Sensei:
                                        
         Gruia Docan                  Nicolae Stoian                  Ionel Stancu
 
  Totodata finalul Taberei Internationale de Pregatire a insemnat si prima editie a Cupei " Jacques Sandulescu" pentru copii si juniori, o competitie desfasurata in spiritul Fair Play-ului, unde sportivii si-au putut demonstra toate calitatile martiale, impulsionati de dorinta de a fi campioni.  Multumim Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact in principal, si domnului Presedinte Dorel Bulearca in special, precum si tuturor participantilor, sportivi – practicanti, parinti si insotitori, pentru acest minunat eveniment.
 
OSU !
 
 
Tabara de iarna - Sinaia 02-06 februarie 2011
 
Hotelul Mara din Sinaia, a fost gazda stagiului international de karate kyokushin, care s-a desfasurat in perioada 02-06 februarie 2011, organizat de shihan DOREL BULEARCA. Invitatul de onoare al acestei tabere a fost shihan KATSUHITO GORAI.
La acest eveniment au participat invitati din Romania, Germania, Polonia, Austria, Elvetia, Norvegia, etc. In aceasta perioada s-a desfasurat si cursul international de arbitraj, coordonat de shihan KATSUHITO GORAI.
 
 
Seminar Kyokushin Karate condus de Kancho Matsui - Belgrad 08.11.2010
 
Pe data de 08.11.2010, oficialii tarilor participante la Campionatul European Open au fost prezenti la un seminar tehnic condus de catre Kancho Shokei Matsui. In decursul celor cateva ore de seminar au fost aprofundate tehnici specifice karate-ului kyokushin, pe partea de final a seminarului desfasurandu-se examenele de grad.

Tabara de Vara Kyokushin Karate 2010

 

 Traditia deja bine cunoscuta s-a respectat si in 2010, statiunea Venus fiind din nou gazda celei de-a 29-a editie a taberei nationale de vara de kyokushin karate, organizata intre 23-29 august 2010. Anul acesta, shihan Dorel Bulearca-5 dan, presedinte F.R.A.M.C., i-a invitat in Romania atat pe sensei Arthur Hovhannisian-4 dan, care ne-a mai vizitat tara si cu ocazia taberei din 2009, cat si pe antrenorul sau, cunoscutul shihan-dai Ryu Narushima-4 dan, unul dintre cei mai respectati instructori ai Honbu Dojo. Antrenamentele au fost sustinute de cei doi invitati, impreuna cu shihan Dorel Bulearca, punandu-se accent atat pe tehnica, cat si pe conditia fizica. La finalul stagiului, toti participantii, in numar de 210, au plecat multumiti, fiind extrem de impresionati de tehnicile si modalitatea de predare atat a celor 2 invitati, cat si a lui Shihan Dorel Bulearca. In aceasta perioada, am avut cu totii mult de invatat si speram ca ii vom revedea pe cei doi instructori si anul viitor. OSU!
 
 
 
Stagiu national de vara - Venus 2009
 
 Si in acest an, pe malul Marii Negre, s-au strans mai bine de 150 sportivi din diferite colturi ale tarii, cu ocazia taberei nationale de vara, desfasurata intre 31 aug- 6 septembrie 2009. Spre deosebire de alti ani, de data aceasta am avut ocazia sa-l vedem la lucru pe sensei Arthur Hovhannisian, 4 dan kyokushin, instructor al Honbu Dojo si al 8-lea om din lume care a reusit sa treaca testul de 100 men-kumite. Sosirea lui sensei Arthur pentru prima data in Romania este datorata organizatorului taberei, shihan Dorel Bulearca, 5 dan kyokushin, branch chief pentru Romania si presedinte F.R.A.M.C. Impreuna, cei doi instructori au sustinut antrenamente frumoase, dar dure care ne-au calit si ne-au lasat  amintiri deosebite. Ii multumim atat invitatului, cat si lui shihan pentru aceasta perioada frumoasa, in care ne-am antrenat cu totii cot la cot si am reusit sa spunem „OSU!” chiar si in cele mai dificile situatii. Totii sportivii au fost multumiti de stagiu, reusind sa-l termine cu bine si cu speranta ca anul viitor, il vor vedea din nou pe sensei Arthur Hovhannisian, care a fost foarte apreciat, alaturi de shihan. OSU!