Examen de grad C.S. Spirit Dojo

Pe data de 30 martie 2019, 80 de sportivi din cadrul C.S. Spirit Dojo, au sustinut examenul de grad. Felicitari tuturor pentru efortul depus si promovarea examenului !

Examen de  grad Ploiesti

23 februarie 2019

 O parte dintre sportivii C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti au sustinut sambata 23.02.2019, examenul de promovare in grad. Felicitari tuturor  !Examen de grad Sinaia

03-06 februarie 2019

In cadrul taberei de iarna, sportivii C.S. Spirit Dojo au promovat examenul de grad, care s-a desfasurat in Sinaia. Felicitari !


Examene de grad 17-18 noiembrie 2018

Un sfarsit de saptamana plin pentru sportivii organizatiei noastre. Dojo-urile din Ploiesti , Vidra, Singureni, Mihailesti si Dobreni au fost pline cu sportivii practicanti de kyokushin karate. Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de grad !
         
    Pe data de 10 iulie 2018 am avut bucuria de a inmana centurile obtinute de practicantii clubului Goshin-Ryu din Ploiesti. Madalin Ionut Dima - 12 ani de practica si prietenie, Matei Patrascu- 8 ani de practica, respect, disciplina, performanta si noul nostru sensei Nicoleta Bozianu - alaturi de care am cladit clubul sportiv Goshin-Ryu , alcatuit din practicanti si sustinatori minunati ! Felicitari dragii mei si sa ramaneti mereu in aceeasi echipa a respectului, disciplinei, prieteniei si bunului 
simt ! Osu !
Examen de grad  C.S. Goshin-Ryu Ploiesti

    Pe data de 12.05.2018, in dojo-ul clubului Goshin-Ryu s-a desfasurat examenul de promovare in grad pentru sportivii acestui club Felicitari tuturor sportivilor care au promovat acest examen si in mod special sportivului Matei Patrascu pentru obtinerea gradatiei 1 dan Kyokushin Karate !

Examen de grad C.S. Spirit Dojo
  108 sportivi din cadrul clubului, de la dojo-urile din Vidra, Mihailesti si Singureni, au promovat sambata 31.03.2018, examenul de grad in Kyokushin Karate. Felicitari tuturor sportivilor si in  special antrenorului- sensei Mihai Stefan.
                       Examen de grad 17.02.2018

 Dojo-ul Goshin-Ryu din Ploiesti a fost gazda examenului de promovare in grad a sportivilor C.S. Goshin-Ryu si Derzis Dojo . Cei 50 de sportivi prezenti la examen au dovedit o buna cunoastere a tehnicilor specifice din kyokushin karate precum si o buna pregatire fizica pe tot parcursul evenimentului.  Felicitari tuturor sportivilor care au promovat acest examen !Examen de Grad National WKB

Pe data de 18 noiembrie 2017, in incinta C.S. Goshin-Ryu Ploiesti, s-a desfasurat Examenul National de promovare in grad Wkb-Romania Kyokushin Karate. Cu aceasta ocazie au promovat la gradul de 3 dan - Sensei Mihai Stefan (C.S. Spirit Dojo) , 2 dan - senpai Iordache Iosif Marian (C.S. Kyokushin Family Giurgiu), 2 dan - senpai Iordache Mihaela (C.S. Kyokushin Family Giurgiu) . Felicitari tuturor celor 60 de sportivi de la C.S. Goshin-Ryu Ploiesti care au sustinut astazi examenul ! Osu !


SPIRIT DOJO - Examen de grad 23.09.2017

40 de sportivi de la C.S. Spirit Dojo au promovat sambata 23.09.2017, examenul de grad pentru 10 kyu. Examenul a fost supervizat de Sensei Cristian Bozianu si Senpai Stefan Mihai. Felicitari tuturor celor implicati in buna organizare a evenimentului. Osu !


      
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Goshin-Ryu Ploiesti - Examen de grad 10.08.2017


 Pe data de 10 august 2017, o parte dintre sportivii C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti, au sustinut examenul tehnic de promovare in grad. Toti sportivii prezenti la examen au fost bine pregatiti din punct de vedere tehnic si fizic, reusind sa treaca la urmatorul nivel pe calea kyokushin . Felicitari tuturor !!!


      
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Spirit Dojo - Examen de grad 10.08.2017


Pe data de 10 august 2017, sportivii C.S. Spirit Dojo aflati in tabara de pregatire de la Predeal, au sustinut examenul de grad. Toti sportivii inscrisi la examen au dat dovada de o buna cunoastere a tehnicilor din kyokushin karate precum si de o foarte buna pregatire fizica. Felicitari tuturor !!!


      
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Goshin-Ryu Ploiesti - Examen de grad 13 mai 2017
  Pe data de 13.05.2017, o parte dintre sportivii clubului Goshin-Ryu Ploiesti au sustinut examenul de grad. La acest examen toti sportivii au aratat o buna cunoastere a tehnicilor de baza din kyokushin karate, precum si o buna forma fizica si tehnica. Cu ocazia acestui eveniment au sustinut si promovat examenul de centura neagra sportivii Madalin Dima (senior) si Vlad Popa (junior). Felicitari tuturor !!!

                       
                       
                       
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

C.S. Goshin-Ryu Ploiesti - Examen de grad 18 februarie 2017
   Sambata 18 februarie 2017, sportivii clubului Goshin-Ryu din Ploiesti au sustinut examenul trimestrial de promovare in grad kyokushin karate. Toti sportivii prezenti au aratat un nivel tehnic si fizic deosebit, reusind sa promoveze examenul. Sportiva Andreea Sirghe a sustinut si promovat examenul de centura neagra junior. Felicitari tuturor !!!