Cupa "Jacques SANDULESCU" - Saturn 28.08.2011

  Tabara Internationala de Vara - Saturn 2011 a insemnat totodata si prima editie a competitiei - Cupa "Jacques Sandulescu" 2011, Kumite Knock-Down copii si juniori. (continuare....)
 
 CUPA OYAMA - Sinaia 26.06.2011
  Departamentul de Kyokushin Karate, sub indrumarea lui shihan Dorel Bulearca - 5 dan, presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact, a organizat Cupa OYAMA -  Kumite Knock Down pentru copii, juniori si junioare, la Sinaia in data de 26 Iunie 2011 . (continuare...)
 
ALL AMERICAN OPEN INTERNATIONAL KARATE CHAMPIONSHIP
 
 
 Lotul național de Kyokushin Karate (cel mai puternic Karate din lume) s-a întors din deplasarea efectuată in SUA unde a participat la Campionatul Internațional de Kyokushin Karate "All American Open Karate". Aceasta competiție reprezintă ultima etapa de calificare la mondialele de Kyokushin Karate- adevarata Olimpiada a lumii artelor martiale.(continuare...)
 
4 medalii pentru luptatorii Romaniei la Campionatul European din Padova-Italia
  La acest Campionat European, Romania s-a prezentat cu un lot national format din: Shihan Dorel Bulearca, presedintele F.R.A.M.C.-conducatorul delegatiei, Lucian Spiridon-antrenor principal, Florian Toader-antrenor secund, Daniel Constantinescu si Muhammer Resul-arbitrii, Antonio Grigorescu si Marius Stoichitoiu-competitori cat.-70 kg, Iacob Mirel si Lucian Gogonel-competitori cat.-80 kg, Nicolae Stoian si Eduard Ingeaua-competitori cat.-90 kg, Cosmin Bobrec si Marian Negrescu-competitori cat.+90 kg.
  Rezultate: Antonio Grigorescu - locul 2, cat. -70 kg; Mirel Iacob - locul 2, cat. -80 kg; Stoichitoiu Marius - locul 3, cat.-70 kg; Lucian Gogonel-locul 3, cat.-80 kg. Primii 2 luptatori ocupanti ai podiumului s-au calificat la Turneul Mondial din luna Noiembrie de la Tokio.Ceilalti competitori romani au avut o prestatie deosebita, reusind sa se claseze pe urmatoarele locuri: Eduard Ingeaua-locul 7, cat-90 kg;Nicolae Stoian-locul 8, cat.-90 kg; Marian Negrescu-locul 8, cat.+90 kg; Cosmin Bobrec-locul 14, cat.+90 kg.
Felicitari ! 
 
CUPA ROMANIEI, KATA SI KUMITE PENTRU COPII - SINAIA 19 APRILIE 2011
 
  In data de 19 aprilie 2011, Federatia Romana de Arte Martiale de Contact, prin departamentul de Kyokushin Karate, condus de shihan Dorel Bulearca - 5 dan, presedintele F.R.A.M.C., a organizat Cupa Romaniei, Kata si Kumite pentru copii. (continuare...)
 

 
ALL EUROPEAN TOURNEMENT 2011 - PARIS, BERCY
 
 
  Lotul Romaniei de Karate Kyokushin a participat in data de 26 Martie la European Open Championship 2011, concurs de calificare pentru Campionatul Mondial din Japonia.Competitia de Karate Kyokushin a fost parte a Festivalului de Arte Martiale de la Paris-Bercy.
Echipa Romaniei a fost formata din Shihan Dorel Bulearca conducatorul delegatiei, Nicolae Stoian antrenor si sportivii Mirel Iacob care a obtinut locul 5 si s-a calificat la mondiale, Antonio Grigorescu locul 12, Lucian Gogonel locul 14, Cosmin Bobrec locul 16 si Eduard Ingeaua locul 17.
Competitia a fost castigata de spaniolul Alejandro Navarro, care a avut un meci foarte disputat cu Mirel Iacob, scor 3-2. (continuare...)
CAMPIONATUL NATIONAL DE KYOKUSHIN KARATE PENTRU SENIORI SI JUNIORI-EDITIA 2011
 
 
  In data de 20 februarie 2011, Federatia Romana de Arte Martiale de Contact, prin departamentul de Kyokushin Karate, condus de shihan Dorel Bulearca - 5 dan, presedintele F.R.A.M.C., a organizat Campionatul National de Kumite Knock Down pentru seniori si juniori.
  Chiar din deschiderea oficiala a competitiei se putea simti dorinta fiecarui sportiv participant de a-si dovedi calitatile dobandite prin disciplina si perseverenta pregatirii si de a urca pe cea mai inalta treapta a podiumului.
  Fiecare categorie de greutate, atat la juniori cat si la seniori, a fost una foarte disputata si de un nivel tehnico-tactic ridicat ce a evidentiat atat experienta cat si ambitia sportivilor de a castiga mult ravnita titulatura de "CAMPION NATIONAL". Sportivii au avut parte de o sustinere patimasa din partea colegilor si a publicului spectator. (continuare....) 
 
 
 
 
                        US WEIGHT CATEGORY CHAMPIONSHIP                     
 
Pe data de 30 ianuarie 2011 s-a desfasurat la Los Angeles - US Weight Category Championship. Lotul National al Romaniei sub indrumarea lui Shihan Dorel Bulearca, a participat cu 2 sportivi:

Iacob Mirel - categoria -80Kg

Stoian Nicolae - categoria -90Kg

Sportivii nostri au demonstrat maturitate tehnico-tactica deosebita si au dominat categoriile lor de greutate castigand cea mai inalta treapta a podiumului - Campioni la US Weight Category Championship. 
 
 
Campionatul national de kata si kumite
pentru copii - editia 2010
 
 
   Duminica, 19.12.2010, Sala Floreasca din Bucuresti, a gazduit Campionatul National de Kyokushin Karate, Kata si Kumite pentru copii. Aceasta competitie a fost organizata de Federatia Romana de Arte Martiale de Contact, departamentul de Kyokushin Karate. Cei 155 de sportivi, inscrisi in competitie, au reusit sa faca o buna impresie oficialilor si publicului spectator, multe din meciuri fiind deosebit de disputate.
 
 
 
 
 
CAMPIONATUL EUROPEAN OPEN - BELGRAD 2010
 
 Lotul national de Karate Kyokushin al Romaniei, a participat pe data de 07.11.2010 la a 10-a editie a Campionatului European Open ,care s-a desfasurat in capitala Serbiei.
Presedintele F.R.A.M.C., shihan Dorel Bulearca, a deplasat pentru aceasta competitie un lot format din urmatorii sportivi:
 Senioare:
Raluca Jianu
 Seniori:
Nicolae Stoian, Bobrec Cosmin, Ingeaua Eduard, Negrescu Marian,
Grigorescu Antonio
 Junioare:
Jinga Isabela, Fulga Maria, Bozianu Madena, Neacsu Alexandra
 Juniori:
Chiripuci Florentin, Paraschiv Rares, Firfirel Ionut, Bazarakai Endiz,
Chirea Alin, Paun Alexandru, Enciu Cosmin, Mocanu Mihai, Dorobat Alexandru
Au mai fost prezenti si seniorii Iacob Mirel si Marius Stoichitoiu.
 
   CAMPIONATUL EUROPEAN PE CATEGORII DE GREUTATE
                        BUCURESTI - EDITIA 2010
 
 
 
  Campionatul European de Karate Kyokushin Kumite seniori, organizat de Federatia Romana de Arte Martiale de Contact pe 22 mai 2010, la  Sala Polivalenta din Bucuresti, si-a premiat invingatorii in cadrul unei ceremonii oficiale desfasurate in seara de 22 mai, in fata spectatorilor, a oficialilor si a presei.