2nd European Open Championship

625 de sportivi din 21 de tari au participat pe data de 23 si 24 noiembrie 2019, la una dintre cele mai puternice competitii de Kyokushin Karate din Europa. La acest eveniment, care s-a desfasurat in localitatea Debica din Polonia, Romania a participat cu un lot de 5 sportivi juniori si 2 oficiali. Nivelul tehnic al competitiei a fost foarte ridicat, sportivii nostri reusind sa urce pe podium doar prin David Iordache - locul 3 la Kata baieti 10-11 ani. La proba de kumite, Claudiu Daianu (cat. 16-17 ani -65 kg), Tudor Petrisor (cat. 12-13 ani -60 kg), Mario Nasturica (cat. 12-13 ani -50 kg) au pierdut in turul 2, iar Sara Tabor (cat 10-11 ani +40 kg) impreuna cu Iordache David (cat 10-11 ani - 35 kg) nu au reusit sa treaca de primul tur. 

Examen de grad C. S. Goshin-Ryu din Ploiesti

In dojo-ul C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti, s-a desfasurat marti, 19 noiembrie 2019, examenul pentru promovare in grad a sportivilor din grupa de incepatori si avansati. Felicitari tuturor participantilor pentru efortul, ambitia, spiritul si nivelul tehnic deosebit, aratat pe tot parcursul examenului !

Madena Bozianu - 2 dan

 17 ani de practica pe calea Kyokushin, cel mai titrat sportiv al C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti, multipla campioana nationala si internationala. Felicitari !!!


Examen de grad Spirit-Dojo 

Sambata, 16.11.2019, o parte dintre sportivii clubului sportiv Spirit Dojo, au sustinut examenul de grad. Elevii antrenati de sensei Mihai Stefan, au reusit ,in urma unui examen riguros, sa promoveze cu brio, aratand calitati fizice si tehnice deosebite. Felicitari !!!


"BUCHAREST CHALLENGE CUP 2019"

Pe data de 26 octombrie 2019, s-a desfasurat in Sala de Sport Apollo din Bucuresti, a 7-a editie a Cupei internationale "Bucharest Challenge", un eveniment cu 500 de sportivi participanti. La aceasta competitie, organizatia noastra a participat cu un lot de sportivi de la 3 cluburi : Spirit Dojo Vidra, Kyokushin Family Giurgiu si Goshin-Ryu Ploiesti. Sportivii nostri au avut o evolutie deosebita pe tot parcursul competitiei , reusind sa castige numeroase meciuri prin finalizari spectaculoase. Felicitari tuturor sportivilor participanti la eveniment, multumim pentru sustinere parintilor , oficialilor si tuturor celor implicati in dezvoltarea activitatii competitionale a organizatiei noastre.


              International Kickboxing Open Cup

 Sambata 12 octombrie 2019, s-a desfasurat la Sala de Sport din Sacele (Brasov), Cupa Internationala Open de Ashihara si Kickboxing. Clubul Sportiv Spirit Dojo Vidra, condus de sensei Mihai Stefan, a concurat cu 3 sportivi la sectiunea de Kickboxing. Toti sportivii au reusit sa se claseze pe primul loc, fiind pregatiti foarte bine tehnic si fizic, fiecare dintre ei reusind finalizari spectaculoase. "Lupul Dacic"

Turneul National de Kyokushin Karate

  O competitie puternica, la startul careia s-au adunat peste 200 de sportivi, de la 8 cluburi sportive din localitatile: Tulcea, Constanta, Bucuresti, Vidra, Giurgiu, Galati, Sibiu, Buzau si Ploiesti. Toti spectatorii prezenti la eveniment s-au putut bucura de meciuri deosebit de spectaculoase, sportivii participanti aratand un foarte bun nivel tehnic si fizic. Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati in buna desfasurare a evenimentului: parinti, sportivi, antrenori, arbitri precum si primariei localitatii Brazi.


     Cupa Tellur -  Kickboxing


  Sambata, 21 septembrie 2019, in Sala de Sport a localitatii Dobroiesti, s-a desfasurat prima editie a Cupei Tellur, organizata de Dinamite Fighting Show, prin Catalin Morosanu. La acest eveniment a participat si Simion Robert, sportiv al clubului Spirit Dojo, antrenat de sensei Mihai Stefan. Sportivul a concurat la categoria 16-18 ani -67 de kg si a obtinut un merituos loc 2. 

Felicitari !!!TABARA NATIONALA DE VARA 04-08 AUGUST

Tabara nationala de vara Kyokushin Karate WKB, s-a desfasurat in perioada 04-08 august 2019, in incinta hotelului Mara din Sinaia. In aceasta tabara , invitatul oficial a fost Kancho Pedro Roiz, presedintele World Kyokushin Budokai.   7  noi centuri negre in WKB Romania

    Pe data de 07.08.2019, in cadrul taberei de vara, sportivii organizatiei noastre au sustinut examenul de promovare in grad. Cu aceasta ocazie au fost promovati la gradul de centura neagra 1 Dan, 4 sportivi din cadrul C.S. Spirit Dojo (Bianca Teodorescu, Robert Simion, Voicu Stefania si Cosmin Constantin), 2 sportivi apartinand C.S. Goshin-Ryu Ploiesti (Filipescu Anca si Filipescu Razvan), iar presedintele C.S. Kyokushin Family Giurgiu - Mihaela Iordache - a fost promovata la gradul de 3 dan.

                                           

                                                 Iordache Mihaela


Bianca Teodorescu

Robert Simion

Stefania Voicu

Cosmin Constantin

Anca Filipescu

Razvan Filipescu

Spirit Dojo Vidra

Kyokushin-Family Giurgiu

Goshin-Ryu PloiestiAsociatia Club Sportiv

Ronin Kyokushin Rasnov

     Incepand cu data de 07 august 2019, ACS Ronin Kyokushin Rasnov, prin presedintele Claudiu Antal, a aderat la World Kyokushin Budokai Romania. Bine ai venit in echipa Senpai !!!

9 th European Championship IKOK UTKF

Pe data de 20 iulie 2019, orasul Sibiu a fost gazda celei de a 9-a editie a Campionatului European IKOK UTKF.  La acest eveniment au participat 450 de sportivi din 7 tari. WKB Romania a participat cu un lot de 21 de sportivi de la 2 cluburi - Spirit Dojo Vidra si Goshin-Ryu Ploiesti.  Sportivii nostri s-au intors acasa cu 8 locuri 1, 6 locuri 2 si 8 locuri 3. Felicitari !!!

Tataria Cup 2019

Pe data de 08.06.2019, s-a desfasurat in localitatea Nowa Srazyna din Polonia, competitia internationala de Kyokushin Karate, Kata si Kumite - "Tataria Cup". La acest eveniment au participat sportivi din 4 tari : Polonia, Romania, Letonia si Ukraina. WKB Romania a fost prezenta la aceasta competitie cu un lot de 12 sportivi si 3 oficiali. Sportivii nostri au reusit o performanta internationala deosebita, obtinand 3 locuri 1, 3 locuri 2 si 3 locuri 3. Felicitari !!!

                                                      

Examen de grad 23.05.2019

Dojo-ul Clubului Sportiv Goshin-Ryu din Ploiesti, a fost sambata 23.05.2019, locul de examinare a peste 80 de sportivi din cadrul clubului. Felicitari tuturor celor care prin vointa, transpiratie si perseverenta au evoluat pe aceasta frumoasa cale a Kyokushin Karate-ului.  !

Your Title Here

Your Title Here


Your Title Here

Your Title Here

Mas Oyama Memorial Cup

Pe data de 20 aprilie 2019, C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti a organizat la Sala de Sport din Paulesti, a 7-a editie a evenimentului, Mas Oyama Memorial Cup.  La aceasta editie au participat 230 de sportivi de la 10 cluburi din tara. Evenimentul s-a bucurat de participarea unui public numeros, sportivii reusind sa impresioneze prin tenacitate, ambitie, disciplina martiala si o buna pregatire fizica si tactica. Multumim pe aceasta cale tuturor oficialilor, sportivilor, parintilor si sustinatorilor, niste oameni minunati care au contribuit din plin ca acest eveniment sa fie unul extrem de reusit.

                                                     
                                                    
                                                      

Campionatul National Unificat de Kyokushin Karate

Pe data de 06 aprilie 2019, in orasul Targu Jiu s-a scris inca o pagina frumoasa a Kyokushin Karate-ului din Romania. Aceasta editie de C.N. Unificat de Kyokushin Karate, Kata si Kumite a fost organizata exemplar de sensei Dorin Dumitru, presedintele A.C.S. Karate Kyokushinkai din Tg Jiu. A fost un eveniment in care profesionalismul celor implicati a fost la cote maxime. WKB Romania a participat cu un lot de 32 de sportivi de la 3 cluburi: Spirit Dojo Vidra, Goshin-Ryu Ploiesti, Kyokushin Family Giurgiu. Felicitari tuturor – organizatori, oficiali, sportivi, parinti sau sustinatori !

Examen de Grad C.S. Spirit -Dojo 

Pe data de 30 martie 2019, 80 de sportivi din cadrul C.S. Spirit Dojo au sustinut examenul de grad. Felicitari tuturor pentru efortul depus si promovarea examenului !

Rezultate deosebite la C.E. de Kyokushin Karate

  Pe data de 23 martie 2019, s-a desfasurat in Lorca (Spania), Campionatul  European de Kyokushin Karate WKB. La start au fost prezenti  peste 400 de sportivi din 25 de tari. Romania a fost reprezentata de un lot de 2 oficiali ( shihan Cristi Bozianu - conducatorul delegatiei si Octavian Sirghe in calitate de arbitru) si 4 sportivi (Patrascu Matei, Andreea Sirghe, Patrascu David si Claudiu Daianu). Sportivii lotului nostru au reusit sa obtina 2 titluri de campion European prin Matei Patrascu la Kumite (cat.16-17 ani -60kg) si Andreea Sirghe la Kata (cat 16-17 ani) iar David Patrascu a a devenit vicecampion european la Kumite cat.14-15 ani -55kg. Felicitari !


Cupa Moldovei

Pe data de 23 martie 2019, s-a desfasurat la Galati, un eveniment ce a reunit la start 540 de sportivi de pe tot cuprinsul tarii. Organizatia WKB Romania a participat la aceasta competitie prin oficialii si sportivii a 2 cluburi : Spirit Dojo Vidra si ACS Kyokushin Family Giurgiu. Prestatia sportivilor nostri a fost deosebita, rezultatele aratand ca pregatirea , ambitia si determinarea lor au fost la cote maxime. C.S. Spirit Dojo Vidra condus de sensei Mihai Stefan, a participat cu 10 sportivi, obtinand 5 locuri 1, 2 locuri 2 si 3 locuri 3. ACS Kyokushin Family Giurgiu condus de senpai Iosif si MIhaela Iordache  au reusit sa castige 3 locuri 1, 1 loc 2 si 3 locuri 3. Felicitari !Winter Camp 2019

     In perioada 03-06.2019, complexul hotelier Mara din Sinaia, a fost gazda taberei de iarna a organizatiei noastre. Au participat sportivi si oficiali ai cluburilor Goshin-Ryu Ploiesti, Spirit Dojo Vidra, Kyokushin Family Giurgiu si Derzis Dojo Ploiesti. Ne-am bucurat impreuna de 4 zile de antrenamente, plimbari pe munte, piscina si multi prieteni noi...